PC-1074T

• Тоа е независен процесор за контрола на пристап на 4 или 8 врати со метално куќиште и резервен полнач за батерии како ефикасен дизајн за заштеда на простор.

• Секоја единица поддржува еден RS-485 влез за поврзување со читач.

• Дизајниран со 4 DI (дигитален влез) и 4 DO (дигитални излези) за контрола на светлината, климатизацијата, надзорот и заштита од пожари

 

Карактеристики

• Онлајн мрежа со избор на избор RS-485 / RS-232 / RS-422 (опционално) и TCP / IP етернет.

• До 15.000 картички со 32.000 настани. Изборно 64.000 картички со 64.000 настани.

• RS-485 влез поддржува максимум 8 читачи паралелно за влез и излез

• 4 или 8 дигитални влезови и 4 или 8 дигитални излези со експанзивни 24/48/64 релејни излези за контрола на катови

• Глобални или единечни врати APB без компјутерска автономна одлука на локално ниво без деградација и отстранливи конектори.

• Брзина на пренос од 2.400 до 38.400 со опционално шифрирање за безбедноста на комуникацијата.

 

Спецификации

• Димензии на метално куќиште: 273 (L) x 218 (W) x 80 (H) mm
• Тежина: 4,7 кг ± 5%
• Напојување: DC 15V + 10%, 1.7A
• Потрошувачка 0,05 A (не вклучува потреба за напојување за заклучување и аларм)
• UPS 7.2A / H
• Сериски интерфејс: RS-485, RS-232, TCP / IP, RS-422 (опционално)

• Настани: 32.000 стандард, до 64.000 (опционално)
• Капацитет на картичка: 15.000 стандард, до 64.000 (опционално)
• Надворешен читач: RS-485 читач
• Временска зона: 8 лични временски зони, 8 временски зони за автоматско работење
• Меморија: 6 MB, EEPROM
• Операција температура: 0 ℃ ~ 50 ℃
• Влажност: 5% ~ 95%

Real time web analytics, Heat map tracking