Подлошка за статичко тестирање PE168-STC/T-1

Повеќе...

Кутија за монтажа на зид

Повеќе...

Овој систем е за контрола на персоналот во заштитено подрачје. Системот е комбиниран со идентификација,електростатско тестирање, управување со електрични брави или порта за пристап.

Повеќе...

Електростатички тестер  PE168-STG-2

Повеќе...
Real time web analytics, Heat map tracking