PFP-3702G е читач за евиденција на работно време со отпечаток на прст. Секој читач може да работи независно  или преку PC комуникација RS-485 / RS-232 / TCP /IP 

Повеќе...

• Пренос на податоци преку USB кабел, TCP / IP.
• Оптички сензор за отпечаток од прст со површина отпорна на гребење.
• "Tick Tick", секунда, ќе бидете одбиени или прифатени од PFP-8032.

Повеќе...
Real time web analytics, Heat map tracking