Читач со отпечаток на прст PFP-8032 Спецификации


• Димензии (Д x Ш x В) mm: 185 x 128 x 45
• Работен режим: Вклучено / исклучено
• Работен напон: DC 9V
• автентикација: отпечаток + PIN + EM картичка
• Режим за проверка на отпечаток: 1: 1, 1: N
• Површина со сензор за отпечаток: 16x14mm
• Брзина на препознавање на отпечатоци: околу 1,2 секунда
• Макс. ИД-записи: 1.000
• Макс. управување со евиденција: 10.000
• Макс. запис за присуство: 100.000
• Екран во боја: 320x240 dpi
• Јазик на екранот:   англиски јазик

• Ажурирање на отпечатоци: Интелигентно автоматско ажурирање

• Резервна батерија (опционално): Околу 4 часа минимални операции
• Канал за комуникација со податоци: USB кабел, USB диск, TCP / IP, Wiegand 26/34 бит

Real time web analytics, Heat map tracking