PP-30

Карактеристики

1. Мала големина од 40mm дијаметар со должина 30,2mm за лесна инсталација.

2. Со капацитет од 1.000 картички да бидат додадени, избришани  со MASTER.

3. Прилагодлив тајмер за ослободување од VR (променлива отпорност на ротација) од 0,5 ~ 100 секунди.

4. Прилагодлив тајмер за ослободување од VR (променлива отпорност на ротација) од 0,5 ~ 100 секунди.

5. Програмирање параметри со MASTER картичка, нема потреба од  PC.

6. . Водоотпорен

Real time web analytics, Heat map tracking