Систем за контрола на лифт

Спецификации

• Димензии: 220 (L) × 151 (W) × 46 (H) mm
• Материјал на кутијата: Метално куќиште
• Напојување: DC12V / 620mA ± 10%
• Работна температура: 0 ℃ ~ 50 ℃
• Работна влажност: 20% ~ 90%
• Реле: 24 ЕЕЗ

Real time web analytics, Heat map tracking