PP-56


Карактеристики


• 79 кодови на должности, работно име дефинирано од компјутер.


• Целосно 192 алармни распореди (8 распореди на час) 
• Може да собира податоци преку PC во реално време

Главни карактеристики за апликација за контрола на пристап:


• Системските параметри за пристап може да се преземат од компјутер.
• Мапата за личен пристап се состои од идентификациски број на картичката, број на персоналот и име, PIN и временска зона и датум на истекување 
• Повеќе начини на работа: (1) Само картичка (2) Слободен пристап (3) Автоматски режим на работа по временски зони.
• Индивидуалната лична карта за пристап може да се уредува со опсег на блок додавање или бришење на картичка во групна основа од страна на компјутер 
• Поддржува 8/24/48/64/96 катови на лифт за контрола на пристап.
• Целосна APB (anti-passback), временска зона.

Спецификации
• Димензии: 125 (L) x 83 (W) x 27 (H) mm
• Тежина: Нето тежина: 210g ± 5% Бруто тежина: 365g ± 5%
• Влез за напојување: DC 12V ± 10%
• Потрошувачка на енергија 33mA ~ 60mA 
• Стапка на пренос: стандардно 9.600 bps N, 8.1 (2.400 / 4.800) (19.200 bps / 38.400)
• Работна температура: 0 ℃ ~ 70 ℃
• Работна влажност: 10% ~ 90%
• Сериски интерфејс: RS-485 / RS-232 (опционално)
• Сериски излез
  
• Настани / Капацитет по серија
  (1) К серија: 1.000 картички капацитет, 500 настани.
  (2) L серија: 2.000 картички капацитет, 1.000 настани.
  (3) М серија: 30.000 картички капацитет, 10.000 настани.
  (4) N серија: 11.000 картички капацитет, 32.000 настани.
  (5) P серија: 11.000 картички капацитет, 8.000 настани.
  (6) X серија: 32.000 картички капацитет, 32.000 настани.
  Друг капацитет по нарачка
• Стандардна картичка: EM 125KHz ASK / Mifare 13.56MHz (ISO 14443A или ISO 14443B) / HC 125KHz FSK (Во зависност од нарачката)
 

Real time web analytics, Heat map tracking