PZ-85

Секој читач може да работи независно или преку компјутер

Freescale процесорот поддржува работна температура -55 ~ 155 ℃

• Автоматско вклучување на аларм, ако три пати внесете погрешена лозинка.
• Поддржана макро команда за поедноставување на контрола на пристап и подесување на поставката за пристап.
• Ексклузивен Q-тип на формат развиен од Pongee за поголема безбедност


Карактеристики:

•Апликација за евиденција на работно време и контрола на пристап.
• Избор на режим на работа во серија или во реално време.
• 79 кодови на должности, работно име дефинирано од компјутер.
• Може да собира податоци во реално време или еден по еден.
• Висок капацитет со 8-цифрен број на картичката. (Со проверка или без проверка на ID)

Главни карактеристики за апликација за контрола на пристап:

• Системските параметри и мапата за личен пристап можат да се преземат од компјутер или рачно програмирани преку тастатурата.
• Мапата за личен пристап се состои од идентификациски број на картичката, број на персоналот и име, PIN и временска зона и датум на истекување.
• Одлични повеќе начини на работа: (1) Само картичка (2) Картичка + ПИН (3) Само PIN за врата (4) Број на картичка + PIN (5) Слободен пристап (6) Автоматски режим на работа по временски зони.
• Сите режими за работа со PIN се поддржани со изборна принудна функција. Исто така, тастатурата може да се заклучи .

Real time web analytics, Heat map tracking