• Pegasus PFH-9210 е напреден и високо-технолошки читач за возила или личен пристап. Особено за контрола на возилото, RFID картичката без рака може да се држи било каде во рамките на автомобилот, дури и преку ветробранско стакло и облека, но не и на метал за да добиете пристап до портата или било какви електрични врати, едноставно пристапете до ефективното растојание односно до 6 метри.
  

Повеќе...
Real time web analytics, Heat map tracking